Ydelser

image1

“Medicin på farten

fra Amagerbro Apotek

Ring 31 31 50 65 og fortæl os, hvad du ønsker, så leverer vi varerne ud til din bil* – ganske gratis!

Betaling via MobilePay 96288

Medicin på farten –

Vi løber langt for vores kunder

*Levering ved apotekets bagindgang på Ålandsgade/Amagercentret eller området lige omkring. Mødested aftales pr. telefon.

Tjek på inhalation?

Hvis man skal have den fulde effekt af sin astmamedicin, er det vigtigt, at man bruger den rigtige teknik ved inhalationen. Undersøgelser har vist, at apotekets instruktion og rådgivning kan forebygge og løse de problemer, som opstår hvis inhalatoren ikke bruges rigtigt. Man har påvist at 1 person ud af 4 ikke bruger inhalatorerne korrekt.

Korrekt brug af inhalationsmedicinen giver færre sygedage og bedre kontrol med sygdommen.

Peakflow er et mål for hvor meget luft, der kommer igennem dine luftveje. Det viser, hvor meget du er påvirket af din astma.

Læs her om Peakflowmåling

 

Hudanalyse

Beauté Pacifiques konsulenter tilbyder både faste og nye kunder ultrascanning på Amagerbro Apotek. På scanningsbillederne ses umiddelbart den nu-værende tilstand af huden med alt, hvad der er af aldersforandringer, solskader og meget mere. På denne baggrund er der mulighed for at give råd og vejledning i brugen af produkterne. Faste kunder har her en unik mulighed for at se ”før og efter” billeder og følge de fremskridt, der kommer i huden ved brugen af Beauté Pacifiques produkter.
Ultralydscanningen er gratis og afholdes cirka 4 gange årligt på apoteket. Vi holder hjemmesiden løbende opdateret med scanningsdatoer.
Du kan kontakte os pr telefon og bestille en tid – der vil være specielle tilbud på produkterne disse dage!
Tidspunkterne for scanningerne ligger typisk mellem kl. 10-16, special tider kan forekomme.
Vi forebeholder retten til ændringer og aflysninger af arrangementer.